Digitaliada, la Școala Gimnazială “George Coșbuc”, 23 August, județul Constanța [VIDEO]

0
1467

Digitaliada, la Școala Gimnazială “George Coșbuc”, 23 August, județul Constanța

O comunitate vie, în transformare și care se adaptează mereu lumii în care se dezvoltă. Echipa pe care o fac profesorii, elevii, părinții și autoritățile la Școala gimnazială “George Coșbuc” din comuna 23 August, județul Constanța, este motorul care alimentează această dezvoltare. Deși sunt la malul mării, acești oameni urcă zilnic muntele cunoașterii, iar proiectul Digitaliada li s-a potrivit ca o mănușă. 

Află mai multe despre proiectele Fundației Orange aici: https://oran.ge/FundatiaOrange și despre Digitaliada aici: https://oran.ge/digitaliada.


Valentina David: Acum aflam toate cuvintele frumoase pe care le-ati spus despre NOI! 💖 Multumim Doamnei Inspector General Adjunct, Anca Dragomir, nu doar ca ne-a onorat cu prezenta, ci pentru ca, asemenea noua, consideră ca digitalizarea este viitorul, iar noi, profesorii, trebuie sa ne facem ”update” cat mai repede si cat mai des. De asemenea, multumim D-lui Primar, Mitrana Mugur, pentru sustinere, aproband si alte fonduri, in vederea digitalizarii, pe langa cele castigate prin poroiect!
PARINTILOR, ca apeciaza si constientizează ca noi ”inceram sa iesim din rand”!
Nu in ultimul rand, ECHIPEI DIGITALIADA si ELEVILOR nostri minunati!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mesajul nostru este: SCRIETI PROIECTE IN ACEST SENS SI PARTICIPATI LA CONCURSURILE DIGITALIADA! https://www.digitaliada.ro/
ACUM SE SCRIE VIITORUL! 💖


Mangalia News, 25.02.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply