Colegii lui Andrei, copilul băgat în comă de un bătăuş din Mangalia, s-au rugat în faţa Spitalului Județean din Constanța [VIDEO]

0
1280

Un copil din Mangalia se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Constanța,  după ce a fost bătut de tânăr practicant de sporturi de contact. Pentru el, rudele şi colegii au venit în faţa spitalului şi au înălțat zeci de rugăciuni fierbinţi, pline de speranţă.

Ei i-au strigat lui Andrei să lupte în continuare şi să nu se lase, pentru că ei îl susţin aşa cum pot. Lovit groaznic de un bătăuş din Mangalia, viata copilului atârnă de un fir de ață. O șansă la supraviețuire, spun rudele, ar veni de la un alt spital. 

De asemenea, printre lacrimi și rugăciuni, rudele copilului cred ca medicii l-au abandonat şi cer transferul la un alt spital, ferm convinşi că viaţa îi poate fi salvată. 

Bătăuşul care l-a băgat în spital pe băiat are 15 ani şi se află în arest la domiciliu. El l-a lovit devastator pe copil, în cap, apoi a continuat să-l lovească, după ce s-a prăbuşit la pământ. Copilul ar fi fost bătut ca să-şi piardă interesul pentru o fată, pe care şi bătăuşul o plăcea. (Autor: Cristian Ionescu, observator.tv, 22.02.2020).

VIDEO, aici: observator.tv

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply