Şantierul Naval Damen Galaţi livrează prima navă de patrulare (echivalentul corvetei), construită de muncitori români, în România, pentru Ministerul Apărării / Marina Militară din Pakistan

0
3950

Damen vă invită la o zi istorică pentru industria navală românească – livrarea primei nave de patrulare (echivalentul corvetei) construită de muncitori români, în România. Este vorba de Offshore Patrol Vessel 1900 – ʺPNS YARMOOKʺ – navă construită de Şantierul Naval Damen Galaţi, pentru Ministerul Apărării / Marina Militară din Pakistan.

Ceremonia va avea loc joi, 13 februarie 2020, cu ȋncepere de la ora 11.00, ȋn Portul Constanţa, Terminalul pentru Pasageri.

La eveniment urmează să participe conducerea Forțelor Navale Române și Forțelor Navale din Pakistan.


Ovidiu Oprea: A doua corvetă construită la Damen Galați pentru Marina pakistaneză. Probabil vor urma și altele, Seful Statului Major al Pakistan Navy, amiralul Ather Mukhtar, exprimându-și satisfacția pentru colaborarea foarte bună pe care beneficiarul a avut-o cu constructorul, a apreciat în mod deosebit respectarea condițiilor contractuale, dar mai ales discreția privind caracteristicile acestui tip de nave.

Joi, la ora 11:00, va avea loc în portul Constanța, ceremonialul de predare către Marina militară pakistaneză, a celei de a doua corvetă construită la Damen Galați.


Mangalia News, 12.02.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply