Apel disperat al părinților băiatului din Mangalia lovit de un adolescent, aflat în moarte cerebrală, după o bătaie cruntă

0
2252

farmec.ro
carturesti.ro%20

Părinţii lui Andrei Ivan, copilul din Mangalia care în urmă cu câteva zile a fost  bătut și lovit puternic la cap de un adolescent, transmit un apel disperat. Oamenii încearcă să îşi salveze copilul și să îl trateze într-o clinică din străinătate.

Băiatul este în moarte cerebrală, după ce a fost bătut pe stradă de un adolescent, practicant al sporturilor de contact. La polul opus, agresorul – aflat în arest la domiciliu – continuă să şocheze prin comportament. A transmis pe o reţea socială ca el este bine şi că până acum nu a putut ţine legătura cu prietenii, pentru că poliţiştii i-au luat telefonul.

Andrei se plimba pe stradă, în Mangalia, când a fost atacat – din senin – de băiatul de 15 ani, practicant al sporturilor de contact. Agresorul s-a năpustit asupra lui cu pumnii şi cu picioarele, iar sub ploaia de lovituri dure s-a prăbuşit pe trotuar.

În cădere, s-a lovit la cap şi şi-a pierdut cunoştinţa. Doi martori – care au asistat la secvenţele teribile – i-au sărit în ajutor. Timp de 15 minute i-au făcut masaj cardiac până a ajuns un echipaj SMURD – care l-a dus de urgenţă la spital.

Acum, la 10 zile de la întâmplare, Andrei este în moarte cerebrală, iar doctorii încearcă să îl salveze.

Părinţii lui vor să îl transfere într-o clinică din Austria sau din Turcia, unde speră că doctorii vor putea face mai mult pentru el.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citește și: Doi copii s-au bătut din cauza unui conflict pe Facebook. Unul a ajuns în COMĂ la spital


Mangalia News, 11.02.2020. (sursa: ziarulamprenta.ro).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply