DallesGO – Promoția de Primăvară 2020. Super prezentare de modă, la City Park Mall Constanța 

0
981

MODA DallesGO – City Park Constanța – Promoția de Primăvară 2020.

Joi, 6 februarie, de la ora 20:00, City Park Mall Constanța va găzdui cea mai spectaculoasă prezentare de modă din această perioadă. Prima generație de absolvenți ai cursului de Design Vestimentar, din cadrul departamentului de modă DallesGO Constanța, vor prezenta creațiile la care au muncit în ultimele luni, sub îndrumarea atentă a profesorului și designerului vestimentar Lena Criveanu.

După săptămâni întregi de desenat schițe tehnice și artistice, creat moodboard-uri, proiectat prototipuri, tăiat și cusut, absolvenții cursului de Design Vestimentar DallesGO Constanța își vor prezenta colecțiile în cadrul unei defilări de modă spectaculoase.

De-a lungul a 20 de săptămâni cursanții de la Design Vestimentar au studiat totul despre crearea unei colecții, de la primele schițe și până la realizarea propriu-zisă a unor piese vestimentare care să spună o poveste. Designerul Lena Criveanu i-a îndrumat pe cei care acum au pășit pentru prima oară pe drumul creativ al designului vestimentar.

Mulți dintre acești absolvenți vin din domenii complet diferite de cele pe care le studiază la DallesGO, așa că realizarea acestor colecții reprezintă pentru ei un vis devenit realitate.

Make-up-ul modelelor va fi realizat de absolventii cursului de Make-up DallesGO Constanța, coordonat de Roxana Georgiana Vornicu, în timp ce Cristian Martinetz, profesorul cursului de Fotografie DallesGO Constanța va avea grijă să surprindă cele mai spectaculoase momente prin obiectivul aparatului său de fotografiat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

DallesGO este cea mai importantă platformă de cursuri interactive after work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galați.


Mangalia News, 06.02.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply