În atenția șoferilor din Mangalia: ESCROCII acționează prin metoda Insurance Scam!

0
1433

Drumurile din judeţul Constanța, de multe ori, nu mai prezintă siguranță pentru participanții la trafic și, de multe ori, din cauza pietonilor care se cred mai presus de lege. Mai exact, aceştia se aruncă în faţa maşinilor, ca ulterior să ceară bani pentru a muşamaliza „incidentul”. Anumite persoane susțin, în mediul online, că în oraşul Mangalia există astfel de pericole, în sensul că la trecerile de pietonii sunt indivizi care urmăresc momentul de neatenţie al conducătorilor auto şi le sar în faţă.

Nu mai există nici un dubiu că escrocii au împânzit judeţul Constanţa. Mai exact, aceşti teribiliști, care te pot băga în belea fără să ai vreo vină, profită de momentul de neatenţie al şoferilor, la treceriile de pietoni din oraşul Mangalia şi sar în fața vehiculelor. Acest fapt este relatat şi de către o femeie pe o reţea de socializare: “Atenţie, şoferi din Mangalia! Există la treceri nişte tipi dubiosi care sar pe trecere când tu ai convingerea că nu ai nici un obstacol si nu eşti pregătit de a pune frână. Dacă îţi ţin frânele şi ai inspiraţia de a gestiona rapid situaţia, se uită la tine zâmbind ca şi când i-ar părea rău că nu l-ai atins. Grijă mare!”, este anunţul din mediul online.

De precizat este faptul că metoda acesta nu ar fi nouă în judeţ, întrucât a mai fost întâlnită şi în anii trecuţi pe bulevardul I.C. Brătianu şi cartierul Henri Coandă, dar şi pe drumul Constanța – Medgidia, în zona Nazarcea.

Trebuie să amintim, de altfel, că metoda “Insurance Scam” este o escrocherie pusă în aplicare de anumiţi indivizi pentru a se alege cu bani într-un mod cât se poate de simplu. Mai exact, o persoană stă pe trotuar şi urmăreşte circulaţia rutieră, arucându-se pe carosabil pentru a se lovi de un autoturism, atunci când acesta se apropie cu viteză redusă, pentru a nu-şi pune viaţa în pericol, normal! Ulterior, aşa-zisa persoană vătămată cere bani şoferului pentru a evita drumurile la Poliţie şi instanţele de judecată.

Liliana IONIȚĂ, L.N, replicaonline.ro, 01.02.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply