Mangalia – Un copil în comă și altul arestat, după ce s-au luat la bătaie pentru o postare pe Facebook

0
1612

farmec.ro
carturesti.ro%20

Un copil de 13 se află în stare critică la spital și un altul de 15 ani a fost arestat, după ce s-au luat la bătaie din cauza unei postări pe Facebook. Tragedia s-a întâmplat astăzi la Mangalia.

Potrivit anchetatorilor, astăzi, (sâmbătă, 1 februarie – n.r), în jurul orei 13.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe Facebook, din ziua precedentă.

Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital în stare comatoasă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Polițiștii constănțeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propuneri legale. (sursa: constantadeazi.ro).


Mangalia News, 01.02.2020. (foto generic: arhivă).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply