El este tânărul care a lovit o femeie, la Constanța, în timpul ceremoniei de Bobotează. Primele declarații: ”Eu am pus primul mâna, dar n‑am avut puterea s‑o ridic!”

0
303

Băr­ba­tul care a lovit o îno­tă­toa­re la Con­stan­ța, în tim­pul cere­mo­n­i­ei de Bobo­tea­ză și i‑a furat cru­cea și‑a expli­cat ges­tul. Mai exact, el a spus că a fost pri­mul care a pus mâna pe cru­ce. 

În fața jan­dar­mi­lor, Ionuț Dră­goi, tână­rul sur­prins când loveș­te o tână­ră și îi smul­ge cru­cea din mână, în tim­pul cere­mo­n­i­ei de Bobo­tea­ză, a expli­cat ce s‑a întâm­plat.

”Am pus mâna pe cru­ce, dar fiind foar­te rece, n‑am avut pute­rea s‑o ridic. A venit în spa­te­le meu (Antoa­ne­la Manac — n.red.) a luat cru­cea, susţinând că este a ei. Eu am fost pri­mul la cru­ce”, spu­ne Ionuţ Dră­goi, care, pe o pagi­nă de Face­bo­ok, se des­crie drept „spor­tiv”. 

De cea­lal­tă par­te, îno­tă­toa­rea, care este spor­ti­vă de per­for­man­ță, a sus­ți­nut că ea a pus mâna pe cru­ce, iar tână­rul i‑a smuls‑o: ”Eu am ajuns la cru­ce, am pus mâna pe ea, el a venit, mi‑a luat‑o din mână. Cei care erau cu ÎPS în bar­că au văzut foar­te clar că eu am luat cru­cea. Am ridicat‑o, iar el a venit şi mi‑a smuls cru­cea. I‑am spus să mi‑o dea îna­poi şi a înce­put să mă loveas­că cu pum­nii şi picioa­re­le, apoi a ple­cat de lân­gă mine”.

Mai mult, pe a1.ro/news

Citiți și: Adri­an Gor­pin — Momen­tul în care tână­rul îi smul­ge fetei cru­cea arun­ca­tă de IPS Teo­do­sie [Foto/VIDEO] https://bit.ly/2sUYc3JPRO TV Con­stan­ța.


Man­ga­lia News, 07.01.2019.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply