Harta care arată LIVE răspândirea virusului ucigaș din China

0
1738

Harta care arată LIVE răspândirea virusului ucigaș din China.

Centrul pentru Stiință și Ingineria Sistemelor din cadrul Universității John Hopkins a realizat o hartă interactivă prin care poate fi urmărită, în timp real, răspândirea cornoavirusului pe tot globul. Harta afișează statistici despre numărul deceselor provocate de coronavirus, precum și cazurile confirmate, din toată lumea.

Vezi harta AICI.

“Am creat acest tablou de bord, deoarece credem că este important ca oamenii să înțeleagă care este situația, pe măsură ce se desfășoară, cu ajutorul unor date din surse transparente. Pentru comunicatea de cercetători, aceste date vor deveni mai valoroase pe măsură ce continuăm să le colectăm în timp”, a explicat inginerul Lauren Gardner, cel care a coordonat proiectul.

Toate aceste date vor putea fi descărcate gratuit, un lucru extrem de important pentru cercetători.

Datele afișate de harta interactivă sunt preluate de la Organizația Mondială a Sănătății, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Comisia Națională de Sănătate din Republica Populară Chineză și Dingxiangyuan, o rețea socială pentru profesioniștii din sănătate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Luni, 27 ianuarie, la ora prânzului, harta interactivă indica 80 de morți și aproape 2.800 de cazuri confirmate. De asemenea, 54 de persoane s-au vindecat de boală.

Până acum, cazuri de coronavirus au fost confirmate în 15 țări: China, Hong Kong, Thailanda, Macao, SUA, Australia, Japonia, Malaezia, Singapore, Taiwan, Franța, Coreea de Sud,  Vietnam, Canada și Nepal.

 Sursa: John Hopkins University. (stirileprotv.ro).


Mangalia News, 28.01.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply