Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, o dedicație, la cei 101 ani: Schimb transatlantic MEDIA la Chicago

0
997

În urmă cu câteva zile, am auzit la Radio România Actualități un interviu cu jurnalistul Doru Dinu Glăvan, Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (U.Z.P.R.), aflat în drum spre Brașov, acolo unde urma să aibă loc festivitatea de aniversare a celor o sută unu ani de la înființarea U.Z.P.R.

Profit de context pentru a adresa felicitări tuturor jurnaliștilor din U.Z.P.R. și a le transmite – prin intermediul cotidianului online Mangalia News – informația că Fundația culturală HESPERUS a inițiat “Proiectul transatlantic EMINESCU – POE” , iar în cadrul secțiunii a doua a acestui proiect va avea loc, în colaborare cu North American Romanian Press Association (N.A.R.P.A., Președinte jurnalistul Marian Petruța) și cu U.Z.P.R, un schimb transatlantic de experiență la Chicago, în domeniul MEDIA.

Lansarea Proiectului transatlantic EMINESCU – POE (proiect sprijinit și de Excelența Sa domnul Călin Humă, Consul onorific al României la Winchester, Marea Britanie), este prevăzută pentru data de 7 septembrie, la București, proiectul urmând a se derula pe traiectoria  București – Londra – Irvine /oraș din Scoția, unde a studiat Poe ca elev/ – Montreal – Chicago – New York.

Prof. Dr. Ioan Iacob,
Membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (U.Z.P.R.),
North American Romanian Press Association (N.A.R.P.A.), Associate Member,
Președintele Fundației culturale HESPERUS.

MN: Articolele apărute sub semnătura domnului prof. dr. Ioan Iacob în cotidianul online Mangalia News pot fi vizualizate AICI.


Mangalia News, 17.01.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply