Accident grav, între Topraisar și Amzacea. Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat: 16 răniți, 2 morți (galerie foto+Video)

0
1375

farmec.ro
carturesti.ro%20

Un accident rutier grav, cu un microbuz răsturant, a avut loc  între Topraisar si Amzacea, județul Constanța. Forte alocate: patru echipaje SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un ASAS și Descarcerarea, cu trei echipaje SAJ. Din primele informații, două persoane încarcerate (prinse sub microbuz) si alte patru rănite, ieșite din autobuze.

UPDATE 7

18 persoane cu multiple traumatisme au fost preluate și transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite, conform autorităților de la fața locului.

UPDATE 6

Din păcate, cele două persoane au fost declarate decedate.

UPDATE 5

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN38 Constanța – Negru Vodă, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Amzacea, județul Constanța, un microbuz s-a răsturnat – pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil alunecos – în decor.

Drumul este blocat.

Pe carosabil sunt semnalate porțiuni acoperite cu polei. De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă.

UPDATE 4

Ambele persoane au fost extrase, inconștiente.

UPDATE 3

Se lucrează pentru extragerea victimelor și degajarea microbuzului. O persoană a fost extrasă, inconștienta.

UPDATE 2

Un accident rutier, a avut loc la orele  08.50, pe DN 38, la intrare in Topraisar, dinspre Amzacea. Din primele date, este vorba despre un autobuz răsturnat, două victime ar fi prinse sub acesta și alte patru sau cinci rănite, transmite IPJ Constanța.

UPDATE 1

Din primele informații, sunt 11 victime, din care două sunt prinse sub microbuz. În total, la fața locului se află 8 ambulanțe, o autospeciala de transport  victime multiple, o autospecială de stingere și autospeciala de descarcerare.

Sursa foto: IPJ Constanța.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro.


Mangalia News, 15.01.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply