Pentru ianuarie 2020, Direcția Cultură și Sport Mangalia prezintă o bogată Agendă de evenimente cultural-recreative

0
1270

În cursul lunii ianuarie, sub coordonarea Direcției Cultură și Sport Mangalia, se vor desfășura următoarele evenimente cultural-recreative:

1. De Ziua Culturii Naționale, seară de film românesc, la Casa de Cultură din Mangalia. Miercuri, 15 ianuarie, ora 16:30, cel mai nou film semnat de Anca Damian, “Călătoria fantastică a Maronei”, care ne dezvaluie un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă Marona, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, lasă urme profunde în viețile stăpînilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor. Prețul biletului va fi de 8 lei, iar copiii sub 4 ani au gratuitate, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor.

2. În aceeași seară, pe 15 ianuarie, de la ora 19:00, pelicula “Maria, Regina României” vă așteaptă la Casa de Cultură Mangalia. Dacă n-ați apucat să vizionați filmul, nu pierdeți această ocazie! „Maria, Regina României”, cea mai așteptată peliculă a toamnei 2019, a umplut sălile de cinema din întreaga țară, în primele săptămâni de proiecții. Entuziasmul publicului, proiecții sold-out, sesiuni de Q&A cu echipa, miile de mesaje ale spectatorilor, toate descriu imaginea unor seri minunate, care au scris cu farmec și entuziasm, recenzia unui film deosebit. Prețul biletului va fi de 15 lei. Informații și rezervări: 0751.268.332.

3. Tot pe 15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale va fi sărbătorită de Biblioteca Municipală Mangalia printr-o serie de activități specifice: expoziții și proiecții tematice, workshop de poezie (poezie versus imagine vizuală sau plastică), seară literară. Ineditul sărbătorii va fi reprezentat de acțiunea ”Călători pe drumul Culturii”. Astfel, vom porni prin oraș, pentru a aduna gândurile cetățenilor despre Mihai Eminescu, la ceas aniversar. Apoi, gândurile așternute pe hârtie vor fi expuse în Bibliotecă, pe un panou, începând cu data de 15 ianuarie și vor poposi acolo până la sfârșitul lunii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

4. Duminică, 19 ianuarie, ora 17:00, spectacol cu piesa “Lupul, Capra si Scufița”. Spectacolul este interactiv, lansand o naratiune diferita de a celor doua povesti – “Scufita Rosie” si “Capra cu trei iezi”. Spectacolul este recomandat copiilor cu varste intre 7 si 14 ani, insa cu siguranta si adultii prezenti la spectacol se vor amuza) . Mai multe detalii la 0751.268.332. Prețul biletului este de 20 de lei.

5. Duminică, 26 ianuarie, ora 19.00: Comedia “Soț de vânzare”, piesă de teatru după Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea, la Casa de Cultură Mangalia. Prețul biletului: 30 de lei.

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot, contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc), pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii. Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade! Pregatiti-va pentru o experienta care vă va schimba, cu siguranta, perceptia despre casnicie si… despre teatrul românesc underground!

Și un PROMO pentru luna februarie! 

Micutzu Cosmin Nedelcu vine la Mangalia cu un Super Show de Stand-Up Comedy! Baby on board, cu Micutzu, Claudiu și Drăcea.  aşteptăm, sâmbătă, 22 februarie, la două spectacole, de la orele 18:00 si 20:00, la Casa de Cultură din Mangalia.

Bilete online pe https://bit.ly/2Sp944e, sau offline, la Casa de Cultură din Mangalia. Informații: 0751 268 332.


Mangalia News, Vineri, 10.01.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply