Lucian Ciuchiţă – Am avertizat lumea că nu este pe drumul cel bun…

0
911

Am avertizat lumea că nu este pe drumul cel bun…

„Taifun în adâncuri”, este un roman premonitoriu despre situaţia lumii aflată în pragul unui nou – şi ultim – război mondial. Scriam în urmă cu cinci ani, atunci când romanul a fost publicat:

„Taifun în adâncuri” este un roman manifest care trage un semnal de alarmă, să înţelegem că toate aceste parade militare nu numai că nu vor să cultive flori în parcuri, ci şi că, mai devreme sau mai târziu, vor distruge şi florile şi pe noi, oamenii.

Vrem PACE pe acest Pământ, pentru ca Soarele să ne poată lumina, fără să–i fie acoperite razele de nori nucleari şi cenuşa provenită din carbonizarea naturii din care facem şi noi parte. In urmă cu doi ani am mai publicat un roman asemănător, cu un alt avertisment… de fapt, ultimul…

„Submarinul teroriștilor” este un roman care nu poartă dorinţa în sine, poate de înţeles, de a ne prezenta un Astăzi evident, ci este un avertisment asupra unui Mâine care ne poate fi fatal!

Acum, lumea, trezită de alarmele antiaeriene, priveşte neputincioasă la ce se întâmplă în jurul ei…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acum, cele două romane, „Taifun în adâncuri” si „Submarinul teroriştilor” se vând ca pâinea caldă… De ce? Pentru că prezintă exact ce se întâmplă în zilele noastre, chiar dacă au fost publicate in urmă cu cinci, respectiv doi ani… Și nu mai vorbim de scenarii de film, ci de o realitate crudă! De unde am ştiut aceste lucruri? Probabil că mă străbate un fior al anticipaţiei…

Taifun în adâncuri – Lucian Ciuchiţă, Ed. Vremea, 2015.

Submarinul teroriştilor – Lucian Ciuchiţă, Ed. Andreas, 2018.

MN: Scriitorul Lucian Ciuchiță publică în cotidianul online Mangalia News un serial de articole ce pot fi vizualizate AICI.


Mangalia News, 09.01.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply