Imagini ca din infern, în Australia. Cerul s-a făcut roșu în sud-estul țării, din cauza incendiilor. Pray for Australia 🙏😔🙏 Pray for Our Planet 🙏

0
1111

Cerul s-a făcut roșu deasupra unor zone din sud-estul Australiei, duminică, în timp ce oamenii încercau să fugă din calea incendiilor, relatează CNN.

Un pompier a descris ultimele 24 de ore drept „una dintre cele mai grave zile ale noastre vreodată” Imaginile ca din infern surprinse în Eden și Pambula (statul New South Wales), arată un peisaj plin de fum, cu străzi pustii, iluminate doar de un cer roșu aprins.

Aproximativ 30 de kilometri spre sud, cerul roșu ca sângele a coborât peste orașul Eden. Acolo, sute de persoane căutau adăpost pe plajă, la sfatul Poliției, a declarat un localnic pentru CNN. Multe case au fost distruse, iar oficialii spun că se tem că vor exista și victime. 146 de incendii ard în tot statul, conform Serviciului de pompieri, iar duminică, aproximativ 2.700 de pompieri se luptau cu focul.

Citeşte întreaga ştire: Imagini ca din infern în Australia. Cerul s-a făcut roșu în sud-estul țării, din cauza incendiilor

Pray for Australia,🙏😔🙏Pray for Our Planet. 🙏

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Incendiile din Australia se agravează pe zi ce trece. Focul continuă să înghită o suprafață tot mai mare în sud-estul țării, iar fumul a ajuns tocmai până în Noua Zeelandă.

Bilanțul a ajuns la 24 morți, mulți dispăruți, mii de case distruse și mai mult de 5 milioane de hectare au ars, până acum. Iar în ceea ce privește animalele, situația este dezastruoasă: peste 500 de milioane de animale au fost ucise de flăcări, inclusiv mii de koala, precum și reptile și păsări.

Pray for Australia, 🙏 Pray for Our Planet…


Mangalia News, 07.01.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply