El este tânărul care a lovit o femeie, la Constanța, în timpul ceremoniei de Bobotează. Primele declarații: ”Eu am pus primul mâna, dar n-am avut puterea s-o ridic!”

0
770

farmec.ro
carturesti.ro%20

Bărbatul care a lovit o înotătoare la Constanța, în timpul ceremoniei de Bobotează și i-a furat crucea și-a explicat gestul. Mai exact, el a spus că a fost primul care a pus mâna pe cruce. 

În fața jandarmilor, Ionuț Drăgoi, tânărul surprins când lovește o tânără și îi smulge crucea din mână, în timpul ceremoniei de Bobotează, a explicat ce s-a întâmplat.

”Am pus mâna pe cruce, dar fiind foarte rece, n-am avut puterea s-o ridic. A venit în spatele meu (Antoanela Manac – n.red.) a luat crucea, susţinând că este a ei. Eu am fost primul la cruce”, spune Ionuţ Drăgoi, care, pe o pagină de Facebook, se descrie drept „sportiv”. 

De cealaltă parte, înotătoarea, care este sportivă de performanță, a susținut că ea a pus mâna pe cruce, iar tânărul i-a smuls-o: ”Eu am ajuns la cruce, am pus mâna pe ea, el a venit, mi-a luat-o din mână. Cei care erau cu ÎPS în barcă au văzut foarte clar că eu am luat crucea. Am ridicat-o, iar el a venit şi mi-a smuls crucea. I-am spus să mi-o dea înapoi şi a început să mă lovească cu pumnii şi picioarele, apoi a plecat de lângă mine”.

Mai mult, pe a1.ro/news

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți și: Adrian Gorpin – Momentul în care tânărul îi smulge fetei crucea aruncată de IPS Teodosie [Foto/VIDEO] https://bit.ly/2sUYc3J – PRO TV Constanța.


Mangalia News, 07.01.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply