CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY. PE 9 MAI, ETAPA DE LA MANGALIA!

0
981

farmec.ro

Direcția Cultură și Sport Mangalia: Începem anul cu o veste bună din domeniul sportiv: Pe 9 mai, Campionatul Național de Super Rally se întoarce la Mangalia. Pregătiți-vă pentru un eveniment spectaculos și o demonstrație de forță a celor mai buni piloți din România!

Aflat la a treia ediție sub egida FRAS, Campionatul Național de Super Rally propune un calendar cu 6 etape în sezonul 2020, urmând să vină cu două noi orașe din acest an.

Dacă în 2018 a avut un total de 3 etape, iar în 2019 a avut un calendar compus din 4 runde, competiția a cărui promotor este Mihai Leu se află în plină dezvoltare.

Sezonul este deschis cu un oraș nou, prima etapă urmând să aibă loc la Galați, pe 4 aprilie. Pe 9 mai va avea loc etapa de la Mangalia, iar o lună mai târziu, pe 13 iunie, se va desfășura, pentru al treilea an consecutiv, etapa de la Târgu Mureș.

Deva este unul dintre destinațiile recente ale caravanei super rally, reședința de județ a Hunedoarei urmând să fie gazda etapei cu numărul 4 pe 11 iulie. Așa cum s-a întâmplat și în 2019, ultimele două etape vor avea loc la Craiova (11-12 septembrie) și București (16-17 octombrie). (FRAS).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Foto: Super Rally Mangalia, 2019. Emil Ghinea.

MN: Despre ediția din anul 2019 a Campionatului Național de Sper Rally, etapa Mangalia și despre Emil Ghinea, Campionul nostru și echipa sa, puteți viziona AICI mai multe pagini cu articole publicate de Mangalia News. SUCCES, EMIL GHINEA, SUCCES, MANGALIA!!!


Mangalia News 06.01.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply