Mangalia News vă urează La Mulți Ani, cu sănătate și bucurii!

0
1346

La Mulți Ani, în pace, cu sănătate, dragoste și bucurii!

Aceste urări sincere de bine, sănătate și prosperitate, se îndreaptă, în primul rând, spre cititorii consecvenți ai cotidianului online Mangalia News, apoi spre redactorii-colaboratori și foto-reporteri, spre corespondenții noștri voluntari din țară și din diaspora și, nu în ultimul rând, spre echipa tehnică, alcătuită din virtuoși ai domeniului.

Tuturor, vă mulțumim pentru timpul acordat întâlnirilor noastre pe ”căile virtuale” ale internetului, pentru contribuțiile laborioase la realizarea și distribuirea, zi de zi, a ”miilor de exemplare” ale cotidianului online Mangalia News, către toate zările albastre ale planetei. 

Mulțumim, de asemenea, partenerilor media și prietenilor de pe paginile și grupurile de socializare, tuturor celor care distribuie știrile publicate de Mangalia News.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Anul 2020, an de echilibru, după așezarea cifrelor sale, să ne aducă Pace, sănătate și prosperitate, să ne realizăm cu toții proiectele cele mai frumoase, cele mai îndrăznețe! Doamne, Ajută-ne să fie bine! La anul și La Mulți Ani!


Mangalia News, 31.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply