Patru cetățeni străini, depistați în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera, din Bulgaria

0
800

farmec.ro
carturesti.ro%20

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, patru asiatici care încercau să intre ilegal în România din R. Bulgaria, pe jos, pe la „frontiera verde”. Persoanele în cauză au fost preluate de către autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

În data de 15.12.2019, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au depistat cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune mobilă, pe raza localității Coroana, judeţul Constanţa, patru persoane care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării.

Deoarece persoanele în cauză nu îşi justificau prezenţa în zonă, acestea au fost conduse la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni asiatici, trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 21 și 29 de ani, fără documente de identitate asupra lor. Aceștia au declarat că intenţionau să ajungă în Ungaria.

În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cei patru cetăţeni fiind preluaţi de către autorităţile bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.


Mangalia News, 16.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply