Performanţă în meserie! Elevii Colegiului Economic Mangalia, premiaţi la concursuri şcolare județene [galerie FOTO]

0
1282

farmec.ro
carturesti.ro%20

Performanţă în meserie! Elevii Colegiului Economic Mangalia, premiaţi la concursuri şcolare județene.

Ȋn zilele de 12 și 13 decembrie a.c s-a desfăşurat la Hotel Dobrogea din staţiunea Mamaia concursul şcolar județean ”Performanţă în meserie”, ediţia a V-a, cu secţiunile: ”Reclama, sufletul comerţului” – comerț, ”Delicii la grătar” – gastronomie și ”Arta de a servi zâmbind” – Ospătar (chelner), vânzător în unităţi de alimentaţie şi la Liceul Tehnologic C.A. Rosetti, ȋn cadrul proiectului: ”Meseria brăţară de aur”, concursul ”Idei de afaceri”.

La aceste concursuri, elevii Colegiului Economic Mangalia au obţinut următoarele premii:

1. La concursul şcolar județean ”Performanţă în meserie”, secţiunea ”Reclama, sufletul comerţului”, elevul Burcă Ionuţ Dragoş, clasa a XII-a C, cu lucrarea ”Ciocolata din Alpi”, coordonat de doamna profesoară Călinescu Carmen Liliana, a obţinut Premiul I, iar eleva Ştefan Camelia Bianca, clasa a XI-a C, cu lucrarea ”Frumuseţea golfului”, coordonată de doamna profesoară Matei Loredana Doiniţa, a obţinut Menţiune.

2. La concursul şcolar județean ”Performanţă în meserie”, secțiunea ”Arta de a servi zâmbind“, eleva Paraschiv Alina Ioana, clasa a XI-a A profesională, coordonată de doamnele profesoare Apostu Gabriela și Tudose Delia, a obţinut Premiul I;

3. La concursul şcolar județean ”Performanţă în meserie”, secțiunea ”Delicii la grătar” , elevii Cazacioc Cristian și Dinu Lavinia Andreea, clasa a XI-a E, coordonaţi de doamnele profesoare Apostu Gabriela și Popa Gabriela, au obţinut Menţiunea I.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

4. La Concursul ”Idei de afaceri”, elevele Drăgan Cezara Angela, Gheorghe Delia, și Niță Andreea Ramona, cu lucrarea S.C. Biblioteca holografică Marea Neagră S.R.L., coordonate de doamnele profesoare Ciobănel Raluca Simona şi Gheonea Nicoleta, au obţinut Menţiune.

Aceste concursuri sunt de un real folos elevilor, le dezvoltă spiritul competitiv, creativitatea, forţa de a face faţă presiunilor. Felicitări, tuturor!


Mangalia News, 15.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply