Diana Slav – Perlele turiștilor

0
876

Probabil unii dintre voi stiti deja ca de aproximativ doi ani m-am indreptat profesional catre domeniul turismului. Daca pana acum colaboram punctual in timpul liber, eu lucrand timp de mai bine de 10 ani intr-un domeniu tehnic, in portul industrial, de la o pasiune pentru istoria orasului, la hobby, la part time job, aproape, acum a devenit full time project.

Am acceptat provocarea de a prelua un departament de excursii de o zi, ceea ce pentru mine a venit ca o completare la ceea ce faceam pana acum si o provocare de fapt, un drum complet nou in care pot invata foarte multe si creea foarte multe lucruri. Dar despre creatii si lectii, povestim cu alta ocazie.

Acum as fi vrut sa va distrez si pe voi cu cateva discutii uneori amuzante, uneori halucinante, avute in perioada sezonului, care m-au facut sa indepartez telefonul de la ureche si sa imi reconfirm ca e chiar reala discutia in desfasurare. Exact cum posteaza anual eMAG un clasament simpatic, cred că vă vor amuza si aceste căutări, întrebări, dileme. Si sunt convinsa că mai există diverse variatii și din domeniul HoReCa.

Initial le gandisem pe tipologii: visatoru’, cutezatoru’, nestiutoru’, cercetatoru’, optimistu’, pesimistu’. Pana la urma am decis ca unele perle intra in grup la categorii. Dar, astept oricand noi perle si noi categorii.

CATEGORIA “SA NE PREZENTAM”:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

CATEGORIA “LIMBA NOASTRA-I O COMOARA…, UNII VIN SI O OMOARA…”

CATEGORIA ” NU VA SUPARATI… NU MA SUPAR”:

CATEGORIA ” GEOGRAFIE SPATIALA”…, TOTUL ESTE RELATIV

CATEGORIA ”NICIODATA SINGUR”:

Continuarea, AICI: dianaslav.ro/perlele-turistilor


Mangalia News, 06.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply