Roxana Lupu, actrița care o interpretează pe Regina Maria: „În fața unui astfel de personaj trebuie să fii umil” [VIDEO]

0
2429

Roxana Lupu, actrița care a interpretat-o pe Regina Maria, supranumita regina soldat, mama tuturor românilor, a fost invitata Florentinei Fântânaru, la emisiunea ”De-a viața Ascunselea”.

Pe lângă rolul Reginei Maria din pelicula ”Maria, Regina României”, actriţa Roxana Lupu i-a cucerit pe englezi, interpretând un alt personaj cu sânge albastru și anume, pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Pentru aceste personaje, Roxana s-a documentat foarte mult și a încercat să empatizeze cât mai mult cu reginele care au ținut prima pagină a lumii moderne și a ziarelor vremii.

VIDEO, aici: roxana-lupu-actrita-care-o-interpreteaza-pe-regina-maria


MN: Pelicula “Maria, Regina României” își continuă călătoria prin țară. Programul actualizat, pentru săptămâna 22-28 noiembrie, aici: http://bit.ly/program_sapt3
🎬 Vă invităm să luați loc în sălile de cinema!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La Mangalia, reprezentațiile cu acest film remarcabil vor avea loc la Casa de Cultură, săptămânal, astfel:
Luni, 25 noiembrie, ora 18:00;
Luni, 02 decembrie, ora 18:00;
Luni, 09 decembrie, ora 18:00;
Luni, 16 decembrie, ora 18:00;
Luni, 23 decembrie, ora 18:00.

”Mergeți la film! Este Istoria noastră, atât de frumos spusă în filmul realizat de Alexis Sweet Cahill. O să învățați să nu renunțati niciodată la visuri. Cine spune că se pot realiza fără dureri de cap, minte”.


MN: Serialul realizat de cotidianul online Mangalia News, dedicat filmului MARIAREGINA ROMÂNIEI și celor doi actori de talie mondială – Roxana Lupu și Nicholas Lupu, îl puteți urmări AICI.


Mangalia News, Luni, 25.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply