Dora Alina Romanescu: Ne grăbim…

0
895

Ne grăbim…

Ne grăbim prin viață și nu vedem pe unde mergem, nu observăm durerea și lacrimile celor dragi, nu ne facem timp să alinăm durerea celor bolnavi, nu avem timp să visăm, să stăm mai mult lângă prietenii adevărați, nu ne facem timp să privim la frumusețile ce ne înconjoară, nu luăm la pas locurile umbroase la care ajungem uneori, nu ne astâmpărăm setea sorbind cu poftă din apa unui izvor ce susură vesel, nu ascultăm șoaptele florilor, nici murmurul apelor ori ciripitul păsărilor.

Uităm să stăm singuri într-un loc de taină și să ne rugăm, să vorbim cu Împăratul Ceresc, uităm să privin în urmă și să ne bucurăm de amintiri dragi!

Nu ne facem timp să stăm mai des lângă părinți, să vorbim cu ei, să le spunem cât de mult îi iubim pentru că s-au trudit ca să devenim oameni de omenie!

Suntem mereu grăbiți și de cele mai multe ori nu gustăm frumosul pur, curat din această lume miraculoasă cu care am fost binecuvântați de divinitate!

Când ne trezim, când ne deșteptăm, când devenim înțelepți, constatăm că suntem la capăt de drum, că trupul este butucănos și greoi și nu ne mai ajută să mergem în locurile magice prin care am trecut nepăsători altădată, că mintea îți joacă feste și te face să te duci de mai multe ori în același loc întrebându-te necăjit: „Oare ce am vrut să fac”? sau „Ce caut”? ori „După ce am venit”?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Primim viața în dar o singură dată! Toți pământenii ar trebui să-și facă timp să o trăiască din plin, pentru că trece repede, nu zăbovește o clipă. Fiecare zi este un dar!

Bucură-te de el! Sărbătorește-l! Cinstește cu pioșenie viața, dragă pământeanule, și fă din ea cea mai de preț comoară!

Dora Alina Romanescu, noiembrie 2019.

MN: Cotidianul online Mangalia News a publicat, de-a lungul timpului, mai multe articole din scrierile doamnei Dora Alina Romanescu, pe care le puteți (re)citi AICI.


Mangalia News, 24.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply