Copilul-geniu, licenţă în inginerie electrică, la vârsta de 9 ani!

0
804

farmec.ro
carturesti.ro%20

Laurent Simons, un copil de doar nouă ani, îşi va termina licenţa la Universitatea Tehnologică din Eindhoven, relatează CNN. Copilul din Belgia este specializat pe inginerie electrică şi este „pur şi simplu extraordinar”, spun profesorii.

Specializarea pe care Laurent şi-a ales-o la Universitatea din Eindhoven, inginerie electrică, este una grea chiar şi pentru studenţii cu vârsta normală.

În decembrie, Laurent va termina licenţa şi are planuri mari, vrea să se înscrie la doctorat pe aceeaşi specializare, deşi vrea să studieze şi în specializarea medicală, după cum a declarat tatăl copilului.

Părinţii lui Laurent, Lydia şi Alexander, au spus că nu au luat în serios spusele bunicilor lui, atunci când aceştia le-au spus că băiatul lor are un dar special. Dar profesorii l-au supus la anumite teste, pentru a afla nivelul acestuia şi au ajuns la concluzia că Laurent este ca „un burete care absoarbe toată informaţia”, a mai spus Alexander.

Chiar dacă Laurent provine dintr-o familie de medici, părinţii lui nu găsesc o explicaţie pentru uşurinţa prin care copilul procesează informaţiile.

Însă mama lui, Lydia, are propria teorie cu privire la performaţele micuţului. „Am mâncat mult peşte în timpul sarcinii”, a glumit Lydia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adev.ro/q0zqsk



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply