FACEBOOK A ȘTERS 3,2 MILIARDE CONTURI FALSE, ÎNTRE APRILIE ȘI SEPTEMBRIE, ANUNȚĂ CRONICA.RO

0
783

farmec.ro
carturesti.ro%20

1. Alocațiile de stat pentru copii vor fi indexate cu rata inflației, legea fiind promulgată de președintele Klaus Iohannis. (Profit.ro)

2. Facebook a anunțat că a șters 3,2 miliarde conturi false între aprilie și septembrie. Numărul este mai mult decât dublu comparativ cu conturile șterse în aceeași perioadă a anului trecut. (Reuters)

3. Preşedintele Klaus Iohannis spune că nu a avut o discuţie cu liderul USR, Dan Barna, despre formarea unei majorităţi parlamentare de către PNL şi USR. Iohannis a declarat că va discuta pe această temă după al doilea tur de scrutin, indiferent care va fi rezultatul (News.ro) Iohannis a reafirmat că va susţine organizarea de alegeri anticipate, dacă va fi reales, spunând că acestea sunt cea mai bună soluţie pentru situaţia politică actuală. (News.ro)

4. Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat că premierul Ludovic Orban și echipa sa vor face o analiză a activității lui Raed Arafat la Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și vor decide dacă trebuie sau nu menținut în aparatul guvernamental. (News.ro)

5. Consilierul prezidenţial Ion Chicu este candidatul propus de preşedintele Igor Dodon pentru funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova. (Link)

Bonus: Alibaba a înregistrat vânzări de $1 miliard, în primul minut al promoției de Single’s Day, echivalentul Black Friday pentru gigantul ecommerce din China.

6. Datoriile gospodăriilor americane au crescut în perioada iulie-septembrie 2019 pentru al 21-lea trimestru consecutiv, în condițiile în care mai multe gospodării au contractat credite pentru a cumpăra case sau pentru a-și refinanța actualele ipoteci. Datoria totală a gospodăriilor americane a crescut cu 92 miliarde dolari, sau 0,7%, până la 13.950 miliarde dolari în trimestrul al treilea. Este vorba de o sumă mai mare cu 1.300 miliarde dolari față de precedentul record înregistrat în anul 2008. (Profit.ro)

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

7. Mina Chang, o diplomată din Departamentul de Stat al SUA, și-a falsificat cv-ul educațional și a prezentat o copertă falsă Time, cu imaginea ei, înainte de a fi angajată în administrația Trump. (NBCNews)

8. Agenția Europeană a Medicamentelor a aprobat oficial primul vaccin împotriva Ebolei. (Nature)

9. Olanda a anunțat că va limita viteza maximă la nivel național la 100 km/h în timpul zilei, inclusiv pe autostrăzi, ceea ce va avea ca efect reducerea emisiilor și reluarea construcției de locuințe. (Automarket)

10. Acțiunile Disney au crescut cu peste 7%, iar cele ale Netflix au scăzut cu 3%, după ce Disney a anunțat că a înregistrat peste 10 milioane de abonați la serviciul de streaming Disney+, în ziua lansării. (CNBC)

Fotografia dimineții – Cel mai mare Starbucks din lume, întins pe o suprafață de 3300 m2, se va deschide săptămâna aceasta la Chicago:

Mai mult, pe CRONICA.RO


Mangalia News, 15.11.2019.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply