Autocamion BURDUȘIT cu bunuri contrafăcute, depistat la Mangalia!

0
1035
starshiners.ro%20

Bunuri nedeclarate și susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 2.200.000 lei, descoperite într-un autocamion.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia, împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal de frontieră Mangalia, au descoperit într-un autocamion venit din Turcia, bunuri în valoare de peste 2.200.000 de lei, nedeclarate și susceptibile a fi contrafăcute.

Mai exact, în perioada 04 – 13.11.2019 , poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au participat la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de frontieră Mangalia asupra unui autocamion cu semiremorcă sosit din Turcia, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Prahova.

În urma controlului, au fost descoperite 26.023 articole vestimentare nedeclarate organelor vamale și 1.909 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și de marochinărie susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. Bunurile nedeclarate și cele susceptibile a fi contrafăcute, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 2.233.000 de lei, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate și folosirea de acte nereale la autoritatea vamală, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Mangalia News, 15.11.2019. (Poliția de Frontieră Română).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply