LA MULȚI ANI, DOBROGEA! Mircea Bezergheanu – Proiect Dobrogea. Dobrogea Geographic [VIDEO]

0
1750

LA MULȚI ANI, DOBROGEA!

Mircea Bezergheanu – Proiect Dobrogea. Dobrogea Geographic:

MN: Vă invităm să sprijiniți Proiectul Dobrogea. Dobrogea Geographic, al artistului fotograf Mircea Bezergheanu, prin achiziționarea Calendarelor 2020, care conțin selecții dintre cele mai frumoase fotografii ale artistului și pe care le găsiți aici:

”Anul acesta îl vom sprijini pe fotograful Mircea Bezergheanu în demersul său de a finaliza proiectul său de suflet Proiect Dobrogea. Dobrogea Geographic și vă punem la dispoziţie 14 variante de calendar de perete, dimensiunea 60×50 cm, printat la o calitate fotografică foarte bună, pe care, ulterior îl puteţi transforma în tablou, prin îndepărtarea părţii de jos, cu luna calendaristică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Toate variantele de Calendar 2020 le puteți vizualiza pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/mircea.bezergheanu

Costul unui calendar este de 150 de lei, întreaga sumă fiind donată proiectului. Persoana de contact pentru plasarea comenzilor la producător este Mihaela Robaş. Mulțumim tuturor pentru susținere. 

Nicuşor Stroe: Dobrogea, adică “Pământ Bun”. La mulți ani!, dobrogeni de pretutindeni, cu Dobrogea în inimi și marea picurând din ochi.


Mangalia News, 14.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply