EVENIMENT! Cristian Cealera lansează audio-book-ul “Dobrogea de poveste”, care conține cele trei volume cu “Poveștile Mării Negre”

0
1063

farmec.ro
carturesti.ro%20

Cristian Cealera: Salut, prieteni. Vă aștept joi, 14 noiembrie, de la ora 16.00, la Centrul pentru Tineret “Jean Constantin”, la lansarea audio-book-ului “Dobrogea de poveste”. Intrarea este liberă. DVD-ul conține 18 dintre materialele apărute în cele trei volume “Poveștile Mării Negre”, publicate de subsemnatul în perioada 2014-2018. Cele 18 povești și istorii pot fi azi auzite în interpretarea actorilor Mirela Pană și Dan Cojocaru.

Scrierile ce fac obiectul DVD-ului au fost publicate în premieră pe site-ul blackseatales.ro, devenit ulterior povestilemariinegre.ro.

Această platformă online de promovare a Dobrogei prin istorie și legendă a fost creată în 2014 de trei prieteni – Cristian Bărhălescu, Valentin Coman și subsemnatul, Cristian Cealera, trei constănțeni care au vrut să arate întregii țări cât de frumos, de misterios și de bogat este acest tărâm numit Dobrogea.

MN: Cotidianul online Mangalia News i-a dedicat cu mare drag, câteva pagini cu articole, publicistului și istoricului Cristian Cealera, pe care le puteți viziona AICI.


Mangalia News, 14.11.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply