Vartan Arachelian își lansează două cărți la Constanța

0
903

farmec.ro
carturesti.ro%20

Vineri 22 noiembrie 2019, începând cu orele 16:00, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” invită publicul larg la lansarea ultimelor cărți din creația scriitorului Vartan Arachelian.

Autorul și-a început activitatea ca ziarist sportiv, la Constanța. După terminarea facultății de filologie, a fost ziarist de investigații și publicist-comentator la ziarul Scânteia tineretului, între 1965 și 1970. Autor al unor lucrări de referință istorică, dar și al unor cărți de reportaj și beletristică al căror loc de desfășurare este orașul natal, Vartan Arachelian se va afla la Constanța, pentru a cinsti Ziua Dobrogei într-o întâlnire neconvențională cu cititorii săi.

Vor fi lansate Cartea regelui romantic și a fiilor fără de țară, Ed. RAO și La capătul nopții, Ed. Polirom. De asemenea, vor fi prezentate filme documentare legate de tema propusă. Evenimentul face parte din proiectul „Artă, de la viziune la formă”, din cadrul activității curente a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, unde va avea loc întreaga manifestare.

Invitat special și moderator va fi cunoscuta poetă, prozatoare și publicistă, conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan. Intrarea este liberă.


Mangalia News, 13.11.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply