Roxana Lupu, din Focșani, la Londra, interpretând roluri de Regină [Foto/VIDEO]

0
1367

farmec.ro
carturesti.ro%20

Elita României: Roxana Lupu a interpretat mai multe roluri semnificative, cum ar fi: prințesa Tatiana Romanov, în Royal Murder Mysteries, Ana, în BU21, la Trafalgar Studios, Bev, în Frank Sumatra, la Teatrul N60, regina Elisabeta a II-a, în seriile documentare BBC Inside Buckingham Palace și Inside Windsor Castle, prințesa Margareta, în Private Lives of Monarch. De curând, actrița a fost Regina Maria, în Queen Marie of Romania, lansat anul acesta.

„Maria, Regina României” este un film în regia lui Alexis Sweet Cahill, recompensat cu premiul secţiunii Avanpremierele Toamnei, la festivalul Les Films de Cannes à Bucarest 2019. A avut premiera de gală, miercuri, 6 noiembrie, la Ateneul Român. Pe 8 noiembrie, a intrat pe marile ecrane, iar pe 9 noiembrie a rulat la Focșani, în orașul unde a copilărit Roxana Lupu.

Filmul apare pe marile ecrane într-un context istoric în care românii aveau nevoie să își amintească despre faptul că, în pieptul acestei națiuni, a bătut cândva inima unei Regine care i-a iubit și i-a respectat cu toată ființa sa.

Drumul de la Focșani la Cluj și mai departe, spre teatru

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă invităm să citiți articolul integral în elitaromaniei.ro


MN: Cu admirație și mare drag, cotidianul Mangalia News publică un serial cu articole dedicate celor doi artiști români de talie mondială: Roxana Lupu și Nicholas Lupu.


Mangalia News, Miercuri, 13.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply