SCAPĂ CINE POATE! – A te căsători, sau a nu te căsători? Grea întrebare, nu‑i așa? Aflați răspunsul marți seara, vizionând această spumoasă comedie, la Casa de Cultură din Mangalia

0
890

farmec.ro
carturesti.ro%20

SCAPĂ CINE POATE! Teatrul InDArt revine pe scena Casei de Cultură din Mangalia, împreună cu fetele de la Teatrul Lumida.

Marți, 12 noiembrie, de la ora 19.00: ”SCAPĂ CINE POATE!”, o comedie spumoasă, după un text de Mihaela Săndulescu. Cu: Alexandra Pașcu, Mihaela Săndulescu, Maria-Mădălina Costin.

A te căsători sau a nu te căsători? Grea întrebare, nu‑i așa?

Unii spun că a te căsători e minunat. Alții cred că a te căsători e ca și cum ai merge la război, pentru că, în ambele cazuri ai nevoie de o bună strategie.

Și dacă la mijloc apare și o moștenire, atunci chiar ai nevoie de o strategie perfectă, care să te ajute să te alegi cu moștenirea, dar să-ți păstrezi și libertatea de celibatar.

Dacă sunteți interesați să aflați cum să nu te căsătorești sau cel puțin să nu o faci fiindcă o anumită situație îți impune asta, Teatrul Lumida vă așteaptă să vă întâlniți cu trei personaje savuroase, prinse într‑o luptă din care “Scapă cine poate!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Durată: 70 minute. Preț bilet: 30 lei.
Biletele se pot achiziționa fie online pe Mystage.ro, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data). Biletele se rezerva pentru 48 ore. Acestea se pot achita si ridica de la Casa de Cultură din Mangalia.


Mangalia News, 11.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply