IPJ Constanța: Val de evenimente infracționale, pe șoselele județului!

0
785

IPJ Constanța: Val de evenimente infracționale, pe șoselele județului! Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri.

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un moped pe raza localității Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 39 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Pietreni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 17.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 66 de ani, în timp ce conducea un moped pe raza orașului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 02.55, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brândușelor din Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nucilor din localitate, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 381, în afara localității Movilița, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 03.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza orașului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vârful cu Dor din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.


Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Postului de Poliție Dobromir au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 391, în localitatea Dobromir, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 noiembrie a.c., în urma sesizării unui echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Anghel Saligny au identificat un tânăr de 19 ani, care a condus un autoturism, pe strada Taberei din localitatea Făclia, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare aparținând unui alt vehicul, iar conducătorul auto se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.


Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 16.45, patrula formată dintr-un polițist al Secției 4 și un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța a depistat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun, cu sprijinul Biroului Rutier Mangalia, au depistat un bărbat, de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirului din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive, rezultat pozitiv – THC-5.

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 04.10, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe Prelungirea Liliacului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 07.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus o autoutilitară pe DN 22, în localitatea Lumina. În urma verificărilor, s-a stabilit că vehiculul în cauză era neînmatriculat.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.


Mangalia News, 11.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply