‘A fost odată ca niciodată’. Marți, 12 noiembrie, ora 16:00, Teatrul InDArt prezintă o comedie pentru copii, pe scena Casei de Cultură din Mangalia

0
1104

farmec.ro
carturesti.ro%20

Dupa succesul si calduroasa primire din data de 15 octombrie, de la superba comedie “EU CU CINE MA MARIT?”, Teatrul InDArt revine pe scena Casei de Cultura din Mangalia, Marți, 12 Noiembrie, ora 16:00, cu o noua comedie spumoasă, impreuna cu fetele de la LumiLand: ”A fost odată ca niciodată”

Copilăria este partea cea mai frumoasă şi inocentă a vieţii, lumea din care nu putem fi alungaţi niciodată.

Copilăria…, o carte pe care o deschidem ori de câte ori ne este dor. Copilăria este partea cea mai frumoasă şi inocentă a vieţii, lumea din care nu putem fi alungaţi niciodată. Acolo, în copilărie, sunt cele mai frumoase jocuri; poveşti şi personaje nemuritoare; ochii plini de mirare şi de curiozitate, dar şi o lacrimă pentru o păpuşă stricată sau pentru omul de zăpadă topit de razele soarelui.

Dar, ce facem când alergatul este înlocuit cu facebook-ul, şotronul este abandonat în favoarea jocurilor pe calculator iar lectura devine un fel de Cenuşăreasa care aşteaptă zadarnic un prinţ să o salveze?

Auzim tot mai des în ultimii ani părinți și profesori care se plâng că interesul copiilor pentru lectură este din ce în ce mai scăzut și că ei își îndreaptă atenția mai mult spre tehnologie.

Teatrul pentru copii LumiLand își propune să trezească interesul celor mici pentru lectură cu ajutorul serialului A fost odată ca niciodată!, alcătuit din 5 episoade care, deși aduc în scenă povesti și personaje cunoscute: (Aladin și Duhul; Albă ca Zăpada și Regina; Peter Pan și Tinkerbell; Frumoasa și Bestia; Ana și Olaf) vor avea un alt fir epic datorită imaginației și fanteziei. Protagoniștii acestui serial: Lumi, Săltăreața și Aventurel, pătrund în lumea poveștilor și descoperă adevăratele valori având parte de nenumărate aventuri pline de magie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Durată: 50 minute.
PRET BILET: 20 lei.

Biletele se pot achiziționa fie online pe Mystage.ro, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data).

Biletele se rezerva pentru 48 ore. Acestea se pot achita si ridica de la Casa de Cultura Mangalia


Mangalia News, 21.10.2019. (Republicare: 09.11.2019).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply