Raluca Hagiu, redactorul-șef Unica, apariție în serialul „Profu’” [VIDEO]

0
1074

Raluca Hagiu, redactorul-șef Unica, apariție în episodul cu numărul 8 al serialului “Profu'”, marți, 5 noiembrie, de la ora 21:30, pe PRO TV. Iată cum a fost trecerea de la rolul de jurnalist la cel de actriță pentru o zi.

Cum i-am dat replica lui Andi Vasluianu și el nu a avut nimic împotrivă

Duminică, 29 septembrie. E 6 dimineața. Am început machiajul cu 5 minute mai devreme decât în Call Sheet, planificarea cu ore, secvențe, locații, actori, recuzită, contacte, tot ce trebuie să știe echipa pentru filmare. De obicei mă trezesc cu noaptea în cap doar atunci când trebuie să merg la aeroport. Dar cum viața are umor, azi trebuie să ajung la aeroport, dar nu iau niciun avion.

Pregătirile se întâmplă la „bază”. Locația principală pentru filmare se află pe o stradă din Dorobanți, în casa procurorului din serial, interpretat de Florin Călinescu. Hai că acum sunt colegă de serial și cu Florin Călinescu, nu doar îi dau replica lui Andi Vasluianu. Încep să mă iau în serios.

De-a lungul trotuarului sunt parcate rulotele pentru machiaj, coafură, garderobă. Se luminează tocmai bine, după ce termin machiajul, la 07:10 și intru în garderoba mobilă, să-mi îmbrac costumul pentru rol.

Azi sunt stewardesă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Intreaga ştire, plus VIDEO, aici: Raluca Hagiu, redactorul-șef Unica, apariție în serialul “Profu'”. VIDEO


Mangalia News, 07.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply