Angela Elena Soare: La o școală mică, premii MARI! Certificatul European de Calitate, pentru două proiecte de eTwinning!

0
900

Certificatul European de Calitate – l-am așteptat cu o emoție de copil, înainte de examen. Atât de mult am muncit pentru cele două proiecte premiate, încât aproape că nu concepeam ideea unei nereușite. Dar, când știi că anul acesta numărul proiectelor eTwinning desfășurate în școlile din România s-a triplat, și emoțiile cresc de trei, de patru, sau de … ori.

Mulțumesc din suflet elevilor mei de la clasele a 3-a A și a 4-a A – NIVEL PRIMAR și elevilor de la clasele a 6-a A, a 7-a A și a 7-a B – NIVEL GIMNAZIAL, pentru TOT: ore peste program, teme suplimentare, activități extracurriculare autosponsorizate, …

Mulțumesc părinților școlii noastre, pentru ajutorul dat și pentru susținere. Mulțumesc soțului meu pentru răbdare și pentru suportarea cheltuielilor din bugetul familiei. Mulțumesc colegelor de proiect, prof. înv. primar Bozianu Mariana și Mirela Pîrlog, pentru bucuria de a lucra într-o echipă de învățători profesioniști, de la care am învățat și învăț permanent.

Pe diplome scrie numele meu, dar meritul este AL NOSTRU: al echipei de la școală și de acasă. Mulțumesc, Iolanda Moya Serra, Ярослава Казарян, Tiziana Scarnata, Derya Ismet Say și Eυγενία Γιαν, pentru întregul parcurs al acestor proiecte, cu tot ceea ce implică munca de profesor la nivel european: proiectarea lecțiilor, digitalizare, curriculum extins, temporizare, teme moderne, comunicare etc.

La o școală mică, premii MARI! Vă îmbrățișez și vă iubesc pe toți!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prof. Angela Elena Soare, 30 octombrie 2019.


Mangalia News, 06.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply