S-A DESCHIS TÂRGUL INTERNAŢIONAL DE TURISM DE LA LONDRA (WTM 2019)

0
1046

farmec.ro
carturesti.ro%20

În zilele de 4-6  noiembrie a.c. la Londra (Anglia) are loc Târgul Internațional de Turism (WTM 2019), ajuns la a 40-a ediţie. Acesta se desfășoară la Complexul Expozițional ExCel și reunește peste cinci mii de expozanți din peste 180 de țări și regiuni. Sunt aşteptaţi un număr de peste 50 000 de vizitatori.

Anul acesta Autoritatea Egipteană de Turism este sponsorul pentru registrarea vizitatorilor la Târgul Internaţional de Turism.

Printre cei care participă la Târg sunt companii cunoscute de turism, proprietari de hoteluri, profesioniști din industria turismului, ambasadori, miniștri ai turismului.

România este prezentă cu mai multe standuri expoziționale care oferă suveniruri și broșuri cu informaţii despre atracțiile turistice și prezintă diferite regiuni ale țării.

Doamna Roxana Tudor, director TAROM pe zona Marii Britanii a declarat: “Începând cu programul de iarnă 2019-2020 TAROM a crescut capacitatea oferită pe ruta București-Londra-București, operând cu cel mai nou avion din flotă B737-800”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

World Travel Market este cel mai important eveniment global din industria turismului care generează o cifră de aproximativ 3 bilioane de lire în contracte de afaceri.


Mangalia News, 05.11.2019. (Corespondent: Tatomir Ion-Marius).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply