EVENIMENT! 🎬 Premiera celui mai așteptat film al toamnei, “Maria, Regina României”, la Casa de Cultură din Mangalia, Vineri, 8 noiembrie!

0
3485

🎬 Premiera celui mai așteptat film al toamnei, “Maria, Regina României”, la Mangalia. 📆 Vineri, 8 noiembrie, ora 19:00, la Casa de Cultură din Mangalia.

Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale, ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria, filmul “Maria, Regina României”, în regia lui Alexis Sweet Cahill, este bazat pe fapte reale și va rula în cinematografele din România, începând cu data de 8 noiembrie. “În esenţă, acest film este povestea unei femei hotărâte, ce devine eroina unei întregi naţii”, a declarat regizorul.

Filmul prezintă zbuciumul unei regine ce se identifică cu durerea şi nevoile unei ţări aflate în război, în pericol de a-şi pierde integritatea şi graniţele. Redă un moment istoric crucial, primăvara anului 1919 – Conferinţa de Pace de la Paris. Personaj cheie, iubit, controversat, dar şi invidiat, Regina Maria a ştiut să îşi folosească toate atuurile pentru împlinirea unui mare vis: România Mare.

Filmările au avut loc în România şi Franţa. Au fost puse în valoare locaţii autentice precum: Palatul Cotroceni, Castelul Peleş, Quai d’Orsay din Paris, iar în post-producţie au fost recreate zone din Calea Victoriei, Gara de Nord, Gare de Lyon, Place Vendome, aşa cum arătau în 1919.

Scenariul se sprijină pe informaţii din jurnalul Reginei, articole din presa vremii, dar şi pe declaraţii ale politicienilor acelor ani.

Preț bilet – 15 lei. Rezervări și informații: 0751.268.332.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

PROGRAMUL reprezentațiilor din lunile noiembrie și decembrie, la Mangalia, cu filmul ”MARIA, REGINA ROMÂNIEI”:

  • Vineri, 8 noiembrie, ora 19:00 – PREMIERA!
  • Sâmbătă, 9 noiembrie, ora 13:00;
  • Luni, 11 noiembrie, ora 18:00;
  • Luni, 18 noiembrie, ora 18:00;
  • Luni, 25 noiembrie, ora 18:00;
  • Luni, 02 decembrie, ora 18:00;
  • Luni, 09 decembrie, ora 18:00;
  • Luni, 16 decembrie, ora 18:00;
  • Luni, 23 decembrie, ora 18:00.


MN: Cotidianul online Mangalia News a publicat cu mare drag mai multe articole despre familia de actori români de talie mondială – Roxana Lupu și Nicholas Lupu, soțul admirabilei interprete a rolului Reginei Maria din acest film remarcabil.


Mangalia News, 01.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply