Polaris M Holding a demarat o acțiune de amploare, pentru ecologizarea orașului Mangalia și a stațiunilor aferente [galerie FOTO]

0
1239

Directorul Polaris M Holding Mangalia, domnul inginer Florin Jianu ne-a declarat, astăzi, că societatea pe care o conduce a demarat o acțiune de amploare, care presupune salubrizarea tuturor zonelor din imediata vecinătate a ghenelor sau platformelor subterane pentru deșeuri.

Astfel, firma de salubrizare a început colectarea deșeurilor vegetale și nu numai (stive de crengi rămase în urma toaletărilor de copaci, frunzele adunate și iarba cosită, grămezile de pământ rezultate în urma decapărilor, lăstărișul scos în urma defrișărilor etc), ca urmare a acțiunilor de întreținere și amenajare spații verzi desfășurate de direcțiile din subordinea Primăriei Mangalia.

Aceste acțiuni de salubrizare a zonelor din imediata vecinătate a ghenelor și platformelor subterane vor fi “reeditate” permanent, pentru că, din pacate, unii cetățeni nu păstrează curățenia, așa cum ar fi normal. 

Referitor la activitățile Primăriei, prin care se fac intervenții pe spațiul verde, directorul Florin Jianu precizează faptul că Polaris va continua colectarea resturilor vegetale rezultate.


Mangalia News, 31.10.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply