Turneul Campioanelor 2019, un turneu unde Halep poate da lovitura

0
923

Trăgând linie, anul 2019 nu a fost tocmai cel pe care Simona Halep și-l dorea, dar câștigarea Wimbledon a salvat sezonul și a adus-o pe aceasta în poziția de a încheia cu un nou trofeu.

Detronarea de pe poziția 1 din clasamentul WTA nu a fost un impediment pentru Simona Halep de a evolua la un nivel cu care ne-a obișnuit în ultimii ani. Milioane de fani s-au bucurat, atunci când a reușit să câștige al doilea Grand Șlem din carieră. În vara acestui an reușea să câștige în premieră finala de la Wimbledon 2019 și punea din nou România pe harta sportului mondial. Rezultatul a fost cu atât mai răsunător, pentru că în ultimul act al turneului de la All England Club, s-a impus în fața celei mai bune tenismene încă în activitate, Serena Williams.

Totodată, câștigarea Wimbledon 2019 a adus-o pe Simona Halep în poziția de a evolua din nou la Turneul Campioanelor. Este o competitie unde s-a calificat pentru a șasea oară la rând. Astfel, are ocazia să termine anul cu un nou trofeu în cont, ceea ce i-ar da încredere în vederea noului an, atunci când are și așteptări mai mari, așa cum a și declarat. Un prim pas spre acest lucru este reluarea colaborării cu Darren Cahill, omul alături de care a reușit să obțină primele sale trofee cu adevărat importante.

Început cu dreptul pentru Halep la Turneul Campioanelor

În perioada 27 octombrie – 3 noiembrie va avea loc ultimul mare turneu din 2019 în tenisul feminin mondial. Componentă în Grupa Violet, Simona Halep a debutat cu dreptul, câștigând în fața senzației acestui sezon și a celei care a triumfat la US Open, Bianca Andreescu. A fost un meci intens, în care actualul număr 5 mondial a salvat și o minge de meci. Într-un final, scorul a fost 1-6, 7-6 (6), 6-3, constănțeanca făcând un pas important spre fazele superioare.

Simona Halep a reușit în 2014 să obțină cea mai bună performanță a sa de la Turneul Campioanelor. Reușea atunci să se califice în ultimul act, dar sfârșea învinsă de Serena Williams, cu 6-3, 6-0. În celelalte ediții, ea nu a trecut de faza grupelor, iar în 2018 deși matematic s-a calificat, n-a putut participa din cauza unei accidentări.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

După rezultatele primei etape, Simona Halep a devenit favorita caselor de pariuri la calificare în semiifnale. Cei care pariază online la Fortuna, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pariuri sportive online și offline din Româna au deja afișate cotele pentru clasarea finală în Grupa Violet. 1.32 este cota pentru ca Simona să termine pe locurile 1 și 2. În schimb, câștigarea acestei grupe aduce pariorilor o cotă de 2.50, fiind cea mai bună dintre cele primite de colegele ei. În această Grupă Violet, Halep le are drept adversare pe Bianca Andreescu, Karolina Piskova și Elina Svitolina.

Turneul Campioanelor, un turneu cu premii record

Pe lângă punctele acordate și faptul că întâlnește cele mai bune jucătoare ale anului, Simona Halep poate da și lovitura în plan financiar. Turneul Campioanelor 2019 este cel mai bogat aseenea turneu, cu premii totale de 14 milioane de dolari, iar câștigătoare va pleca acasă cu 4.72 milioane de dolari. Simpla victorie cu Bianca Andreescu i-a adus Simonei 305.000 de dolari, sumă care s-a adăugat la cei 385.000 garantați de calificarea la acest turneu.

Bugetul pentru Turneul Campioanelor 2019 s-a dublat față de premiile acordate în ediția trecută, când jucătoarelor le-au fost împărțite șapte milioane de dolari.


Mangalia News, 29.10.2019. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply