Felicitări, Corului de copii Callatis, pentru cele două medalii de argint obținute la Festivalul International Coral ”Canta al Mar”!

0
1364

farmec.ro
carturesti.ro%20

Direcția de Cultură și Sport Mangalia: Felicitări, Corului de copii Callatis, condus de domnul profesor Traian Broască, pentru cele două medalii de argint obtinute la Festivalul Internațional Coral ”Canta al Mar” din Barcelona, Spania!

UPDATE MN – Din comentariile pe marginea articolului:

Elena Stroe: Felicitari!!! Ne mandrim cu voi, indiferent de locul castigat! Ati reprezentat cu cinste numele tarii si al orasului, in lume! Respect pentru voi si pentru domnul profesor! Succes in continuare!!

Mihaela Pargariu: Mulțumim domnului profesor Traian Broască, sub bagheta căruia copiii noștri s-au transformat în stele internaționale. RESPECT! Norvegia aur, Rusia bronz.

Doina Ocolisan: Felicitari d-le prof. Traian Broasca, pentru straduinta dv.! Ne-ati facut mindri ca romani si mai ales ca mangalieni. Mult succes in viitor pentru dv. si minunatii invatacei!

Lucia Breaz: FELICITARI, d-lui profesor Broasca cât și tinerelor coriste, deosebit de talentate! La următorul concurs, sa reușească locul 1!!!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 27.10.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply