Metroul de Otopeni: Guvernul a aprobat amendamentul la împrumutul cu japonezii. Metrorex ar putea lansa licitaţia pentru secţiunea spre aeroport

0
1024

Guvernul a aprobat în şedinţa de luni amendamentul convenit cu Agenţia Internaţională de Cooperare a Japoniei (JICA) privind împumutul acordat pentru realizarea Magistralei 6 de metrou. Metrorex este cu un pas mai aproape să lanseze licitaţia şi pentru a doua secţiune a M6, Tokyo – Aeroportul Otopeni, pentru care nu a obţinut finanţare europeană.

Continuarea, pe economica.net


MNINFORMAŢIE DE PRESĂ privind proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în cadrul ședinței din 21 octombrie 2019:

1. HOTĂRÂRE pentru aprobarea Amendamentului convenit între Guvernul României şi Agenţia Internaţională de Cooperare a Japoniei, prin scrisoarea semnată la Tokyo, la 9 iulie 2019 şi la Bucureşti, la 22 iulie 2019, la Acordul de împrumut pentru Proiectul privind realizarea legăturii reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni-Bucureşti, dintre Agenţia Internaţională de Cooperare a Japoniei şi România, semnat la Tokyo la 10 martie 2010.


Mangalia News, 22.10.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply