Tinerii sudori ai Şantierului Naval Damen Galaţi, câștigători ai Medaliei de Argint pe echipe, la Concursul Internaţional de Sudură China, ediţia 2019, au fost premiaţi de conducerea șantierului

0
2602

farmec.ro
carturesti.ro%20

Damen Shipyards Galati: Tinerii sudori ai Şantierului Naval Damen Galaţi, instruiţi la Centrul de Formare Profesională și câștigători ai Medaliei de Argint pe echipe, la Concursul Internaţional de Sudură China, ediţia 2019, au fost premiaţi de conducerea șantierului.

În scurta sa alocuţiune, directorul general i-a felicitat pe câștigători, adresând mulţumiri și încurajări nu doar acestora dar și întregii echipe care a făcut posibilă obţinerea acestor rezultate, respectiv maiștrii și intregul colectiv al Centrului de Formare Profesională și Laboratorului de Sudură.

Rino Brugge a apreciat în mod deosebit constanţa echipei noastre, arătând că rezultatele acestora fac cinste şantierului şi contribuie la imaginea pe care Damen Galaţi o are în lume, aceea a unei companii de top apreciată de clienţi şi parteneri de afaceri.

La finalul întâlnirii, Rino Brugge le-a oferit câștigătorilor premii constând în materiale promoţionale, recompense bănesti dar și acordarea unui nivel de salarizare urându-le succes şi în anii următori.

Felicitari, Broasca Emanuel, Bucur Iulian, Iancu Romeo, Gorea Marius, Burcă Vlăduţ, Pintilie Daniel, Marius Daniel Calmuc, Alexandru Chisar, Florin Angheluta!


Mangalia News, 01.10.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply