Clubul Rotary Mangalia a organizat două evenimente dedicate Zilei Internaționale a Carității. Din fondurile colectate, a fost procurată aparatură medicală pentru pacienții netransportabili din secțiile Spitalului Municipal Mangalia

0
578

Clubul Rotary Mangalia și Clubul Interact Mangalia, cu sprijinul Asociației Verein Medikamenten, Medizinal und Spitalgeräte-Hilfe für Rumänien (Elveția), reprezentată de doamna Lucia Benovici Portman, au organizat în luna  august, pe Plaja Terasei Galbene din Saturn, două evenimente destinate proiectelor Rotary Mangalia pentru sănătate: “Lumini în noapte pentru sănătate” și „Noapte rotariană la țărmul mării”, ambele evenimente organizate cu  scopul de a sensibiliza, a mobiliza și implica cât mai multe persoane în acțiuni de voluntariat şi activităţi filantropice.

Cu fondurile colectate, Clubul Rotary Mangalia a reușit să achiziționeze aparatură medicală necesară pacienților netransportabili din Secțiile de Neurologie, Medicina Internă și Recuperare din cadrul Spitalului municipal Mangalia, respectiv: dispozitiv ridicare/transfer pacienți, macara pentru ridicarea și transportul pacienților și un elevator electric pentru baie. Valoarea totală a proiectului –  2.500 euro.

La evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Carității au participat membrii de onoare ai Rotary Mangalia – actrița Daniela Nane și distinsul istoric Adrian Cioroianu, interpreți îndrăgiți de muzică folk – Walter Ghicolescu și Maria Gheorghiu și numeroși  prieteni ai rotarienilor. În cadrul evenimentului, participanții au lansat lampioane zburatoare – un simbol al speranței ca să putem răspunde nevoilor comunității noastre, cu un minim de efort, dar cu dorința de a face bine celor din jurul nostru, fără a aștepta ceva în schimb.

Președinte RC Mangalia,

Av. Cosmina Stoian.


Mangalia News, Joi, 5 august 2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply