Autostrada Soarelui intră în reparații, pe tronsonul București — Fundulea [VIDEO]

0
263

Autos­tra­da Soa­re­lui intră în repa­ra­ții, pe tron­so­nul Bucu­rești — Fun­du­lea.

Autos­tra­da Soa­re­lui intră de luni, 16 sep­tem­brie, în repa­ra­ții pe tron­so­nul beto­nat, cuprins între Bucu­rești și Fun­du­lea. Lucră­ri­le vor dura doi ani și vor cos­ta 20 de mili­oa­ne de euro.

Repa­ra­ţi­i­le la Autos­tra­da Soa­re­lui vor dura doi ani şi vor cos­ta 20 de mili­oa­ne de euro.

Garanţia lucră­rii este de doi ani. Cei care vor să evi­te Autos­tra­da Soa­re­lui pe dura­ta lucră­ri­lor pot opta pen­tru tra­se­ul vechi Bucu­reşti — Fun­du­lea, iar la Fun­du­lea să intre pe A2.

Potri­vit con­trac­tu­lui, lucră­ri­le nu se pot des­fă­șu­ra pe dura­ta sezo­nu­lui esti­val, când turiș­tii sunt în drum spre mare. Iar în sezo­nul rece, dacă nin­ge abu­n­dent, autos­tra­da poa­te fi închi­să.

În pri­mă fază, lucră­ri­le vor înce­pe luni dimi­nea­ță, de la km 21, pe tron­so­nul până la km 27. Mun­ci­to­rii vor fre­za 8 cm de asfalt, după care vor adă­u­ga un strat ade­ziv, iar în final, un strat nou de asfalt.

În ulti­mii doi ani, Autos­tra­da Soa­re­lui a dat mari bătăi de cap și șofe­ri­lor și auto­ri­tă­ți­lor, cel puțin aceas­tă buca­tă care este din plăci de beton care s‑au ridi­cat și au îngre­u­nat cir­cu­la­ția.

Mai mult, inclu­siv VIDEO, pe stiri.tvr.ro.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele