Accident în apropiere de Mangalia. O a doua victimă s-a prezentat la spital, după ce un autoturism a lovit o căruţă. Cum s-a produs accidentul

0
963

Un accident de circulaţie a fost anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, 28 septembrie, la Dispeceratul integrat ISU-Ambulanţă al judeţului Constanţa, prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112. Accidentul a avut loc între un autoturism şi o căruţă, între Albeşti şi Mangalia. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui persoane. Aceasta era conştientă.

O a doua victimă, în urma accidentului care s-a produs ieri între Albeşti şi Mangalia, când un autovehicul a accidentat o căruţă. Conform martorilor de la faţa locului, accidentul s-a produs la intrare în satul Arsa, în apropierea troiţei, iar în căruţă se aflau şi alţi trei minori, care nu au suferit răni în urma impactului.

Pe lângă victima care a fost raportată de către medicii ajunşi la faţa locului, câteva ore mai târziu, o femeie care se afla în căruţă a fost adusă la spitalul din Mangalia, declarând că se simte rău. A fost trimisă la Spitalul Judeţean Constanţa pentru analize, după care a fost readusă la spital în Mangalia. De altfel, conform martorilor, victimele veneau în vizită la rudele din Arsa, acestea fiind din Albeşti.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro


Mangalia News, 29.09.2019. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply