„Patrimoniu100. Patrimoniu pentru următorul secol” – Concurs de fotografie dedicat echipelor de cadre didactice și elevi de gimnaziu sau liceu

0
982

„Patrimoniu100. Patrimoniu pentru următorul secol” – Concurs de fotografie dedicat echipelor de cadre didactice și elevi de gimnaziu sau liceu. Regulament.

Concursul se va desfășura în perioada 23 septembrie – 23 octombrie 2019, online, pe pagina de Facebook a proiectului și pe pagina web www.patrimoniu100.ro

Prima etapă a proiectului Patrimoniu100, finanțat de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale în cadrul programului de proiecte, manifestări și acțiuni dedicate Centenarului Marii Uniri (1918-2018) și al Primului Război Mondial, s-a coagulat în jurul unei campanii naționale de conștientizare și educare privind necesitatea protejării patrimoniului cultural național și a combaterii vandalismului asupra monumentelor istorice.

Odată cu reluarea proiectului, posibilă prin co-finanțarea lui de către Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), INCFC își propune să genereze o schimbare de atitudine, dezvoltând rezultatele obținute în prima etapă a proiectului. Proiectul se adresează atât elevilor de gimnaziu și de liceu, cât și educatorilor acestora – profesori de istorie, geografie, arte plastice, profesori diriginți.

Proiectul desfășurat în 2019 conține, printre activitățile de formare și informare, organizarea unui concurs de fotografii pentru echipe de elevi (ciclul gimnazial și liceal) și cadre didactice, cu tematica obiectivelor de patrimoniu imobil.

Concursul se va desfășura în perioada 23 septembrie – 23 octombrie 2019, online pe pagina de Facebook a proiectului și pe pagina web www.patrimoniu100.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Jurizarea se va desfăşura în perioada 23 – 25 octombrie 2019. În data de 25 octombrie 2019 vor fi selectate cele mai bune 10 fotografii, conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatică, încadrare, respectarea temei, emoție, poveste etc), din care cele mai bune 3 fotografii vor fi premiate. Premiile constau în aparate foto în valoare de 1000-2100 lei.

Fotografiile finaliștilor vor fi expuse în luna noiembrie 2019, la sediul Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Vă invităm să consultați / descărcați varianta integrală a regulamentului acestui concurs pentru a afla criteriile și modalitatea de înscriere.

Regulament-concurs-Patrimoniu100

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected].


Mangalia News, 25.09.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply