România sălbatică, mai frumoasă ca niciodată, în noul documentar Wild Carpathia [VIDEO]

0
1339

România sălbatică, mai frumoasă ca niciodată în noul documentar Wild Carpathia.

România nu a arătat niciodată mai frumos iarna, ca în episodul 5 al documentarului Wild Carpathia. Producţia începută în 2011 şi devenită rapid o carte de vizită a ţării noastre a avut aseară premiera ultimei părţi. Realizatorul ei, britanicul Charlie Ottley, a petrecut aproape cinci luni în sălbăticie, alături de urşi, cerbi şi râşi. Şi a surprins imagini incredibile. 

Pui de urs care ies pentru prima dată din bârlog, un râs care vânează o căprioară, obiceiuri unice, peisaje de vis. Este Wild Carpathia, al cincilea documentar dintr-o serie începută în 2011, care prezintă România aşa cum nu a mai făcut-o nimeni. 

Patru luni şi jumătate petrecute în sălbăticie, 300 de ore de filmări, săptămâni la rând de editare video. Totul, pentru cel mai bun episod realizat până acum. Unul care arată România sălbatică în timpul iernii. Britanicul Charlie Ottley este cel care a pus pe picioare întregul proiect. 

Charlie Ottley, realizatorul documentarului Wild Carpathia: Am filmat la minus 20 de grade Celsius, în Harghita. În zăpada foarte adâncă, urmăream lupii, am prins puii de urs cum ieşeau din cuib pentru prima dată. Ne uitam la cer, nu puteam să mergem, am căzut. A fost uimitor ceea ce am surprins. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tradus în 11 limbi şi difuzat în 110 ţări de pe Glob, documentarul a devenit viral pe internet. A fost susţinut şi de prinţul Charles al Marii Britanii, îndrăgostit de Transilvania şi, în special, de satul Viscri, unde îşi petrece des concediul.

Continuarea, inclusiv VIDEO, aici: observator.tv/inedit/romania-salbatica



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply