Apel la implicare pentru ecologizarea litoralului, în zilele de 21 și 22 septembrie 2019

0
1422

Asociatia Act for Tomorrow caută voluntari dornici să se implice într-o amplă acțiune de ecologizare a litoralului, în perioada 21-22 septembrie 2019, de Ziua Internațională de Curățare a țărmurilor marine (Coastal Cleanup Day), când milioane de oameni din întreaga lume se vor mobiliza pentru a curăța plajele de deșeuri.

Potrivit Comisiei Europene, după zona de vest a Mediteranei, Marea Neagră conţine cea mai mare densitate de deşeuri produse de om!

Aceasta este prima acțiune din programul “Acționăm Pentru Ape”, prin care vom contribui în următorii ani la curățarea, realizarea de studii privind poluarea apelor, campanii de educație la nivelul comunităților si reciclarea deșeurilor din ape, astfel încât acestea să prindă din nou viață.

Poate participa la acțiune orice persoană care se află în orice stațiune de pe litoral, iar asociația noastră le va asigura tot echipamentul necesar. Pentru voluntarii care se deplasează pe litoral special pentru acestă acțiune, asigurăm cazarea în camping la cort la Năvodari și masa în 21 și 22 septembrie, precum și costurile necesare deplasării.

Pentru înscrierea la acțiune, completați formularul de aici: https://forms.gle/ds7CpjzUjy8oSsyM9

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/402268190671204/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 20.09.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply