Acces la o unitate sanitară modernă, pentru locuitorii comunei Limanu, începând din 2020! 

0
2044

farmec.ro
carturesti.ro%20

Acces la o unitate sanitară modernă, pentru locuitorii comunei Limanu, începând din 2020!

Astăzi, marți, 17 septembrie, au demarat lucrările pentru constructia unui nou Dispensar în localitatea Limanu. Proiectul prevede o clădire cu un etaj, cu o suprafață construită de aproximativ 282 mp si o suprafață desfășurată de circa 566 mp. Imobilul este prevăzut cu mai multe cabinete medicale specializate, un laborator de analize, un punct de recoltare, o farmacie, precum si săli de tratament, vestiare si camere pentru medici. De asemenea, proiectul prevede si o zonă de aproximativ 200 de mp de spatii verzi si parcări.

“Este un proiect vital pentru comunitatea noastră. Inițial ne-am gandit să reabilităm clădirea existentă, însă, după expertize amănunțite, am realizat că am avea costuri mult mai mari decât dacă am face un proiect nou. Am gândit acest Centru de sanatate in concordanta cu nevoile pe care le au oamenii din zona. Noul Dispensar va avea un cabinet stomatologic, pediatrie, precum și un cabinet specializat pe cardiologie / ecografie. Mi-am dorit servicii sanitare moderne, cu echipamente performante si personal dedicat. A fost un efort major, dar cred că este datoria autoritatilor locale să facă toate demersurile necesare pentru a asigura locuitorilor toate conditiile normale de viață. Iar accesul la un sistem de sănătate modern este …vital”, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Potrivit proiectului, lucrările de executie a imobilului vor fi finalizate în termen de 12 luni. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 2,7 milioane lei, fonduri alocate exclusiv din bugetul Primăriei Limanu.


Mangalia News, 17.09.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply