La Limanu au demarat noi lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere. Prin PNDL, vor fi asfaltate străzi pe o lungime de 8,5 km

0
1132

farmec.ro
carturesti.ro%20

De astăzi, luni, 16 septembrie 2019, în comuna Limanu au demarat noi lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere. Astfel, printr-un proiect finanțat în cadrul PNDL, în valoare de 4,6 milioane lei,  vor fi realizate lucrări de asfaltare pe o lungime de 8,5 km.

“Primele străzi asfaltate vor fi Medeleni, Căminului 1 si Căminului 2, din Limanu. Cred că este o etapă importantă pentru comunitatea locală, mai ales în contexul în care am promis că vom asfalta străzile comunei noastre. Am demarat acest proiect acum, după ce am avut certitudinea că în zonă au fost finalizate lucrările necesare realizării rețelei de distribuție a gazelor naturale. Lucrăm contra cronometru, astfel încât sezonul rece să nu ne pericliteze proiectul. Modernizarea localităților comunei Limanu reprezintă o prioritate a mandatului meu și cred că este extrem de important să identificăm surse alternative de finanțare și să accesăm cât mai multe fonduri nerambursabile”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.


Mangalia News, 16.09.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply