ILUSTREAZĂ UN CITAT – Concurs Foto lansat de Directia pentru Cultură si Sport Mangalia

0
1323

farmec.ro
carturesti.ro%20

Ruxandra Georgescu: Mai sunt doar două zile în care vă puteti înscrie!!! Zilele acestea, Directia pentru Cultură si Sport Mangalia a lansat concursul foto “Ilustreaza un citat”. 

Fotografiile se pot trimite pe adresa de e-mail: [email protected], iar mai jos aveti Regulamentul. Aici, in text, gasiti si cele 10 citate propuse ca tema. Puteti posta fotografii cu peisaje, detalii, flori, fluturi, cer, soare, sau orice alte elemente (cuvinte cheie) va inspira, din aceste citate! Spor si succes, tuturor!

1. ”O carte trebuie să fie o toporișcă cu care să sfărâmăm marea înghețată dinlăuntrul nostru”. Franz Kafka, Republica Cehă.
2. ”Trebuie să văd vreo două trei omizi, dacă vreau să văd cum arată un fluture” (Micul Print – Antoine de Saint Exupery – Franta).
3. ”Florile nu sunt altceva decat modul în care natura zambeste” (Anca Daniela Hut).
4. ”Atatea pasari zboară, încât ochiul mare al aerului va rămâne fără sprâncene (Nichita Stănescu – România).
5. ”Chiar și soarele e slab atunci când se trezește, dar adună putere și curaj pe parcursul zilei” – Charles Dickens – Marea Britanie, The Old Curiosity Shop.
6. Câinele este cea mai sublimă expresie a desăvârşirii omeneşti. (citat celebru din Alecu Russo).
7. „În toate ţările, femeile sunt mobilul revoluţiunilor, mai ales în ceea ce priveşte moda.” ( Alecu Russo).
8. “Toamna este a doua primăvară, când fiecare frunză este o floare.” Albert Camus (nascut in Algeria, a trait in Franta).
9. “A privi cerul, mai cu seama în nopțile cele senine, este după părerea mea, una din plăcerile cele mai poetice, este chiar un studiu.” (Nicolae Filimon, volumul “Nuvele”).
10. ”Pe culmea cea mai înaltă a munţilor Carpaţi, se întinde o ţară mândră şi binecuvântată între toate ţările semănate de Domnul pre pământ.” (Nicolae Bălcescu).


Mangalia News, Luni, 16.09.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply